Vapauta muistutus: Älä missaa Nike Dunk Low Sp “Lemon Wash”!

Kuka on valmistautunut Nike Dunk Low Sp “Lemon Wash”?! Yksi vuoden omituisimmista ja monista fantastisista dunk -julkaisuista, saimme ensimmäisen kurkistuksen tämän kengän kaikki menetelmät heinäkuussa, samoin kuin nyt, se putoaa viimeiseksi huomenna 10. syyskuuta! Vaikka tämä ei ole yhteistyö, on riskitöntä olettaa, että nämä tarjoavat melko nopeasti!

Kuva Niken kautta
Sijoittamalla kestävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä eturintamassa, “sitruunapesu” muistuttaa silmiinpistävää Travis Scott X Nike SB Dunk -tapahtumaa. Hölynpölytyylillä ja yhteensopimattomalla kuvioinnilla, joka yhdistää kukkatulostuksen polka -pisteiden kanssa, tämä on toisin kuin mitä olemme aiemmin nähneet.

Ylä on maalattu sinisiksi ja viininpunaisiksi sävyiksi, ja se on valmistettu ympäristötietoisesta kankaalle. Pehmeät keltaiset sävyt näkyvät sivua pitkin sekä mediaalisella puolella Nike Swoosh -brändäyksellä, samoin kuin kun siirryt alaspäin, löydät kraatterin vaahtopohjan, joka on infusoitu Nike Grind -kumilla – kumi, joka on haettu tehdaslattioista ja Käytetään uudelleen, kun taas.

Kuva Niken kautta
Toinen askel kohti Beaverton-tuotemerkin siirtämistä nollaan, Nike Dunk Low SP “Community Garden” on tietty pakollinen, joten varmista, että pidät sen lukittuna @Thesolesupplieriin ja @TheSolerSestocks Twitterissä hienointa mahdollisuuttasi poliisille Upseeri 10. syyskuuta. Ymmärrämme, jos yrität tätä paria, samoin kuin täällä ollessasi, voit myös katsoa ensimmäistä kertaa voittamatonta X Nike Dunk Low Sp “-ruokaluon”!

Kuva Niken kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published.