Clot X Nike Air Max 1 “Kiss of Death” vuodelta 2006 on palannut

vuonna 2006, Hongkongin multi-hyphenate Edison Chen ryhtyi legendaarisen taiteilijan MC MC Yanin ja Swooshin kanssa Clot X: lle Nike Air Max 1 “Kiss of Death”. Valmistettu juhlimaan Kiinan ensimmäisen lenkkarin putiikin, ACU: n avaamista, sitä pidetään lukuisina pyhimmänä graalina, etenkin Sneakerheadsissa Aasiassa. Nyt luotettavan lenkkarin sisäpiiriläisen @pyleaksin mukaan kolme menetelmää on tarkoitus tehdä paluu, samoin kuin tässä mitä ymmärrämme toistaiseksi!

Kuva stadionien kautta
“Chi” -käsitteen inspiroimana, joka kiinalaisessa kulttuurissa on tärkeä elämän voima, joka virtaa ruumiin kanssa, “Kuoleman suudelman” on oltava yksi erillisimmistä AM1 -arvoista. Beigen, oranssin ja punaisen värimaailman kanssa ympäristöystävällisen popsin pops samoin toimivat kaikkialla silmiinpistävän kontrastin popin.

Pääosin voinen sileä mokkanahka on muotoiltu, löydät myös käärmeennahkat Nike -swooshesista sekä vinan strutsi -ihoa kantapäässä. Emme tietenkään voi puhua “KOD: sta” keskustelematta varpakoteloa koristavista läpinäkyvistä TPU-paneeleista, esittelemällä ylpeänä akupunktiosta inspiroimaa pohjallista.

Tällä hetkellä melko paljon mitään muuta ei ymmärretä Clot X Nike Air Max 1 “Kiss of Death of Death” -tapahtumassa, mutta sen odotetaan vähenevän joskus vuonna 2021. Ymmärtäkäämme, että lisäät parin kokoelmaan, kokoelmaan, Sen lisäksi, että olet täällä, katso ensimmäinen katsaus G-Dragonin seuraavaan rauhanmuotoiluun X Nike Air Force 1 “Para-Noise”!

Kuva stadionien kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published.