Nike Air Jordan 4 ‘Bred’ on tämän viikon suurin esittely

Nike Air Jordan 4 ‘Bred’ = Goat.

Kuljetetaan uudelleen 30 vuotta, vuosi on 1989, samoin kuin Michael Jordan repii NBA: n Chicago Bullsin kanssa. Sarjan kuolleissa sekunnissa Jordan osuu Craig Ehlon yli, joka menee historiakirjoihin “laukauksena” lähettäen hänen rakastetut sonnit seuraavalle play-off-kierrokselle. Mitä hän käytti jaloillaan sinä päivänä, Nike Air Jordan 4 “kasvatettiin” tietysti.

Nike Air Jordan III: n menestyksen jälkeen elokuvakriitikot ja massot ihmettelivät, voisiko Tinker Hatfield toistaa sen menestyksen. Sitten Jordan 4 putosi valkoiseen/sementtiin/punaiseen ja mustaan/punaiseen väriväylään. Molemmat edustavat härkiä, nämä lenkkarit olivat välittömiä tarjouksia.

Nyt kaikki Swoosh -tuotemerkki on asetettu uudelleen käynnistämään Air Jordan IV ‘kasvatettu’ 30 vuotta lisätietoja, joita Jordanheads rakastaa. Näemme ‘Nike Air’ -logon kantapään käsittelevässä osassa ensimmäistä kertaa vuodesta 1999 lähtien, Gone on Jumpman-tunnusmerkki ja se on korvattu OG-aiheella.

Tultuaan mustalla nubuck -nahkalla yläosan yli, tämän korostavat kokonaan valkoisen välipohjan, harmaat osat sekä ylemmän yli löydetyt elävät punaiset osumat.

Käynnistävät valitut vähittäiskauppiaat 4. toukokuuta, tämä Nike Air Jordan 4 ‘Bred’ -julkaisun 30. vuosipäivän iteraatio voi olla yksi vuoden 2019 historiallisesti tärkeimmistä OG -julkaisuista. Pidä se lukittuna myös kaikista parhaista uutisista, jotka ovat ainoana toimittajana kaikista parhaista uutisista. Lenkkariyhteisön julkaisuina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.