Ensimmäinen katsaus lyhenteeseen X Nike Blazer Low “Black”

Maaliskuussa ilmoitimme, että Errolson Hugh työskenteli lyhenteellä X Nike Blazer Low. Vaikka malli oli hiukan luonnos, kengässä oli funktio, joka sai sen tarttumaan muihin. Nopeasti eteenpäin seitsemän kuukautta, samoin kuin saamme viimeisenä erittäin ensimmäisen katsauksen Techwear Kingin viimeisimmästä kumppanuudesta Beaverton -tuotemerkin kanssa, samoin kuin se ei petä!

Itse Hughin jaloilla hän keinui Blazeria matalalla Rick Owensin SS22 -naisten kiitotien näyttelyssä Pariisissa. Materiaali, joka sisältää täysin mustan kankaan yläosan, jossa on painettu Swoosh-sivustolla ja mediaalisilla sivupaneeleilla, ja se voidaan todella jakaa paljastamaan rapea valkoinen pohja alla. Buttery Mokkanssi muodostaa nauhoitusjärjestelmän, kun taas altistunut vaahtokieli tarjoaa kenkälle vintage -tunnelman.

Tietysti et voi puhua tästä kengästä keskustelematta kantapäässä olevista salaperäisistä rinnasta. Emme ole täysin varmoja, mitä sen on tarkoitus tehdä, mutta mikä tahansa se on, se ei ole epäilystäkään siitä, että Nike on koskaan julkaissut erityisimmistä asioista. Kaiken pyöristämiseksi kumi-välipohja on maalattu tylsään ympäristöystävälliseen sävyyn, joka viimeistelee suunnittelun.

Sneaker Insider @Py_Ratesin mukaan lyhenne X Nike Blazer Low on osoitettu vähenevän joskus syksyllä, joten todennäköisimmin lokakuussa tai marraskuussa. Ymmärrämme, mitä uskot tästä hullusta yhteistyöstä, samoin kuin täällä ollessasi, voit myös katsoa off-white X Nike Blazer Low “Musta”!

Kuva Errolson Hughin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published.