Söpöt kofeiinikissat ovat Nike Air Force 1 “kahvi”

Jos olet viime aikoina kyllästynyt lenkkariin, niin Nike Air Force 1 “kahvi” on saapunut antamaan sinulle pienen poiminta . Viimeisimmän tutkimuksen mukaan yli miljardi ihmistä ympäri maailmaa juo kahvia joka päivä, ja jos tämä sisältää sinut, tämän AF1: n tulisi ehdottomasti olla seuraava poliisi.

Osa Beaverton Brandin erityisprojektien linjasta “kahvi” on yhtä palkkio kuin se saa. Hengitettävällä mesh -beige -pohjalla voinen sileä mokkanahka armahtaa nauhoitusjärjestelmän, varpaiden ja kantapään ylimääräisen ylellisen istuvuuden ja viimeistelyn saamiseksi. Kahvipapujen inspiroima ruskea löytää tiensä Air Force 1: n kieleen ja nahkaiseen swooshiin, ja löydät myös täydentäviä yksityiskohtia takaosan ympärillä lukemalla “Paahdettu Nike. Inc”.

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta
Ruskea pilkullinen deubré ja kumi kumi Nike Air -välipohja, ja tietysti et voi puhua “kahvista” mainitsematta söpö kissan karikatyyri, joka istuu tyylikkäästi kahvikuppissa – kunnioittaen vaahto latte -taidetta, jonka sinä ‘ D Löydä monista riippumattomista kahviloista Tokion ja Hongkongin ympärillä.

Nike Air Force 1 “kahvin” odotetaan käynnistyvän pian Aasiassa Aasiassa pian, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoan toimittajan parasta mahdollisuuttasi kopioida! Kerro meille, jos lisäät nämä kiertoon, ja siihen liittyvissä uutisissa Ultra Limited Stüssy X Nike Air Force 1 “käsinvärjätty” putoaa tällä viikolla!

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published.