Summertime 2021 -kokoelma on lämmin sääolosuhteiden voitto

, joka noudattaa viime kuussa Pleasures X Adidas Superstar “Black” -julkaisua. inspiroivat tavarat. Tämän kokoelman mukaan muotoiltujen mainojen joukossa, mukaan lukien La Surfer Chad Greenberg, graafinen suunnittelija Jacob Geezer, DJ Healthy Rumpali ja Illustrator Wyatt Knowles, on runsaasti vahvoja ja vilkkaita tarjouksia, jotka ovat valmiita ottamaan kesäaikamme sopivuuteen seuraavalle tasolle.

Koko kokoelmassa on sekä miesten että naisten kappaleita, jotka koostuvat monista vaatekaappipohjista, kuten vastaavista työntekijätakkeista sekä housuista, monista graafisista T-paitoista, leirikouluspaitoista, hikoilusta ja hupparista. Näiden kappaleiden huipulla on runsaasti värikkäitä tyylejä ja grafiikoita, jotka ovat näkyvissä allekirjoitushuolliologolla, joka näyttää säännöllisesti.

Kuva nautintojen kautta
Kokoelman standout -kappaleita ovat täplikäs työtakki sekä housut, jotka ilmestyvät palaneen oranssin sävyyn, popkauluspaitaan, jossa on sekä sydän että kukkakuviot, vastaava sateenkaarityylinen huppari sekä raidehousut ja a Sidosvärien T-paitojen valinta.

Kuva nautintojen kautta
Kokoelmaa tarjotaan nyt Pleasures -verkkosivustolla ja valitse jälleenmyyjät, joten älä missaa niin ja poliisia, kun voit vielä. Muissa uutisissa Stussy X Cactus Plant Flea -markkinat yhdistävät voimansa, kun taas kesäaikavaatteet kapseliin.

Kuva nautintojen kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published.