Korkein X Nike Air Max Goadome -kenkä paljastetaan

Emme valehtele, kun sanomme, että ylin X Nike Air Max Goadome -kenkä on kirjaimellisesti asteikolla. Power Duo on ottanut vuoden 2016 siluetin, joka päättyy syksyn/talven 2020 kauden häikäisevällä räjähdyksellä ja muuttanut sen kokonaan alusta alkaen, soveltaen matelijan uudelleensuuntausta, joka on niin villi kuin se saa.

Kahdessa lihavoidussa väriaineessa liukumisessa ylin Goadome tarjoaa täyden nahkarakenteen, joka on katettu punaisella ja mustalla käärmeennahkakuviolla. Ylisuuret “ylin” tuotemerkki koristaa kantapäätä, kun taas pieni Nike Swoosh ampuu sivu- ja mediaalipaneelien yli. Pehmustetut kaulukset tarjoavat erityisen mukavan istuvuuden ja viimeistelyn, kun taas metallilisulat antavat kenkälle vielä paljon karkeamman estetiikan.

Kuva korkeimman avulla

Kuva korkeimman avulla

Kuva korkeimman avulla
Alla alas löydät ACG -kumipohjan, jossa on ilmakupla, ja kaiken pyöristäminen on “ylin” lemmikkikoira, joka on kiinnitetty militaristisen tunnelman nauhoihin.

Vaikka ylin X Nike Air Max Goadome Boot -yhteistyö saattaa tuntua hieman odottamattomalta, ilmoitimme siitä tosiasiallisesti viime vuoden kesällä. Julkaisu Supremen verkkosivustolla 14. tammikuuta, se käynnistyy sitten Japanissa kaksi päivää myöhemmin 16. tammikuuta. Kerro meille, jos olet tarpeeksi rohkea kopioidaksesi, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa virallista katsausta korkeimpaan X Nike SB Dunk Low “Hyper Blue”!

Kuva korkeimman avulla

Kuva korkeimman avulla

Kuva korkeimman avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published.