Toinen ACG-inspiroima Nike SB Dunk Low on teoksissa

, jos olit “ACG calderan” fani sekä “ACG Terra”, niin sinä pidät tästä, kolmantena ACG- Inspired Nike SB Dunk Low on teoksissa. Kiinnitetään yhdelle OG-väriväylöille, katsotaanpa koskaan ensimmäistä kertaa ennen nähtyjä värejä!

All-side-rakenteesta valmistettu tämä dunk matala toimii varkain mustan pohjan yläpuolella, kun taas vahvat magentapaneelit käärivät kantapään, nauhoitusjärjestelmän ja varpaiden ympärille. Beige swoosh ampuu sivusuunnassa ja mediaalisilla sivupaneeleilla, kun taas kantapää on hienosti brodeerattu “Nike” -brändäykseen elinvoimaisessa oranssissa sävyssä.

Tietysti se ei olisi nyökkäys Beaverton -tuotemerkin All Edeble -vaihteelle ilman pilkkua zoom -ilmapohjaa jalan alla. Tyylifunktio, jolla on melko suuri toiminto kaikissa ACG -pudotuksissa, se on sitten vuorattu mustalla kumipohjalla ja viimeistelee suunnittelun.

Nike SB Dunk matala “ACG Terra Magenta” odotetaan esiintyvän joskus syksyllä varmasti piristää syksyn kiertoa. Ymmärrämme, jos lisäät näitä kokoelmaan, samoin kuin täällä ollessasi, voit myös katsoa ensimmäistä kertaa Nike SB Dunk Low “Laser Blue”!

Kuva PvaSneakersin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published.