Yeezy Boost 350 V2 “Bred” sai juuri suuren palautuksen!

Emme voi uskoa, että ilmoitamme tämän, mutta Yeezy Boost 350 V2 “Bred” on juuri saanut suuren palautuksen jälkeläisillä! Kädet alas yksi ikonisimmista 350 V2: stä, mitä koskaan tehdyt, vaadit lopettamaan tekemäsi ja varmistamaan koon juuri nyt, kun se on vielä saatavilla!

Varkain mustalla promnit-yläosalla sivupaneelit koristeltu “SPLY-350: llä” voimakkaalla punaisella sävyllä. Vaikka kukaan ei todellakaan ymmärrä, mitä tämä tarkoittaa, se on edelleen yhtä ikoninen kuin koskaan jopa neljä vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen. Yeezyn kantapään ympärillä löydät käytännön vetovälilehden yhdellä ompelemisrivillä. Tämä tarjoaa yksinkertaisen, mutta silmiinpistävän kontrastin, joka varmasti kääntää päät minne tahansa menet.

Int’l -lähetys

Osta nyt

Int’l -lähetys

Osta nyt

Alla alas löydät Adidas Boost -välipohjan, joka on yhtä mukava kuin koskaan. Tämä sijaitsee reunussa olevassa järjestelmässä, jota on käytetty Kanye Westin allekirjoituskenkällä ajan alusta lähtien.

Saatavana nyt suoraan jälkeläisiltä, ​​poliisi Adidas Yeezy Boost 350 V2 “kasvattaa” juuri ennen kuin on myös myöhäistä! Ymmärrämme, jos käsittelet poliisia, samoin kuin täällä ollessasi, voit myös ottaa jalan Yeezy Boost 350 V2 “Ash Stone”!

Int’l -lähetys

Osta nyt

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published.