Nike ja Jordan Brand ovat viime vuosina uusi Air Jordan 1 High “Anodisoitu” Colourway on matkalla

, ja ne ovat keskittyneet suureen yhteistyöhön, uudistettuihin malleihin ja Air Jordanin uusiin väreihin. Sano, pitkäaikaiset Jordanin päät ja kenraali-lenkkarit eivät koskaan kasva loppuun keräämään kaikkia siellä olevia JS-paria. Tuotemerkkien uusimmalle tarjoukselle näyttää siltä, ​​että uusi Air Jordan 1 High “Anodisoitu” väri on matkalla kymmenen vuoden ajan pysymisen jälkeen

Mitä tarkalleen “anodisoitu” tarkoittaa? Anodisointi on prosessi, jossa metalli muuttuu koristeelliseksi viimeistelyksi, joka on erittäin joustava ja korroosiovapaa. Viimeksi Air Jordan 1 saapui tämän asun kanssa vuonna 2010, kun se esiintyi viidessä vakioväylässä.

Kuva DearICamarie/Zsneakerheadzin kautta

Kuva DearICamarie/Zsneakerheadzin kautta
Vaikka muotoilijät urheilivat tonaalisia päättäjiä, tämä uusinta näkyy sinisen ja vihreän sekoituksen, jotka molemmat esiintyvät metallisella pinnoitteella. Vastapuolten osalta Stark Black Acclents tarjoaa kontrastin popin kengännauhojen, swoosh -logojen, ilmavälipohjan ja klassisen Jumpman -tuotemerkin yksityiskohtien kautta.

Oletko innoissasi Nike Air Jordan 1: n korkean “anodisoidun sinisen/vihreän” paluutaan? Varmista, että tarkistat täällä ainoan palveluntarjoajan kanssa pysyäksesi kaikissa viimeisimmissä Nike -pudotuksissa. Aiheeseen liittyvissä uutisissa Air Jordan 1 High OG “Atmosphere” on tämän viikon kuumin julkaisu!

Kuva DearICamarie/Zsneakerheadzin kautta

Kuva DearICamarie/Zsneakerheadzin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published.